A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósult meg.

Technológiai fejlesztés Bakony-Fémker Kft-nél
A BAKONY-FÉMKER Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 39.340.000 Ft támogatást nyert „A 2018. évi Fejlesztési pályázathoz” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.
Jelen projekt keretén belül 1 darab ICS Carrera 8D típusú daráló-szeparátor berendezést szereztünk be, melyekkel hulladék-nagykereskedelem, használt eszköz bontása és hulladék újrahasznosítása tevékenységünk jelentős korszerűsítésen ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.
A projekt 2019. 10. 07-én került befejezésre.


„A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósult meg.”


Eszközbeszerzés a „Bakony-Fémker Kft.-nél
www.szelektivinfo.hu


A BAKONY-FÉMKER Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 31.430.000 Ft támogatást nyert „A 2017. évi Fejlesztési pályázathoz” c. pályázati kiíráson. A megítélt támogatás a projekt összköltségének 70%-a volt.

Jelen projekt keretén belül 1 darab WAGNER WS 30 hulladékfeldolgozó berendezést szereztünk be, melyekkel hulladék-nagykereskedelem, használt eszköz bontása és hulladék újrahasznosítása tevékenységünk jelentős korszerűsítésen ment keresztül. A fejlesztéssel hatékonyabbak, versenyképesebbek vagyunk és a minőség is javulást mutat.

A projekt 2018. 10. 30-án került befejezésre.

„A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával valósult meg.”