Rólunk

A Bakony-Fémker Kft. 2007-es alapítása óta különféle elektronikai, színesfém, vas- és veszélyes hulladékok kereskedelmével foglalkozik.
8100 Várpalota 060/12 Hrsz. alatt található telephelyünkön színesfém és vashulladékot, használt akkumulátorokat, elektronikai hulladékokat veszünk át gyűjtésre és előkezelésre, termelő, kereskedő cégektől és a lakosságtól. 
 
A hulladékszállítási, gyűjtési, kereskedelmi, előkezelési engedélyünk az ország egész területén érvényes. Szállítási feladatainkat nagyrészt saját járművekkel oldjuk meg, melyek között található multi lift rendszerű önrakodós teherautó. A telephelyünkre beérkezett fémhulladékokat a megfelelő osztályzás és előkészítés után a hazai és külföldi  fémfeldolgozók és kereskedők részére értékesítjük. 
 
Telephelyünk Várpalota külterületén a 8-as számú főútvonal mellett található. Kialakítása megfelel a legmagasabb környezetvédelmi elvárásoknak. Itt történik a hulladékok tárolása, válogatása, darabolása, bálázása. Visszatérő és új ügyfeleink számának folyamatos növekedése azt igazolja, hogy számukra is érték a megbízható, gyors, precíz munkavégzés.
 
Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődését és mielőbb ügyfeleink között köszönthetjük.